Hej, ik ben Mark.

Mark heeft jarenlange ervaring met het leiden van (grote) organisaties door de agile, DevOps en Continuous Delivery transformatie.

Zijn eerste stappen in agile werken heeft Mark gedaan in 2010, bij ING. In 2012 kwam daar DevOps bij. Mark heeft een grote rol gehad in de DevOps en Continuous Delivery transitie bij ING. Onder andere door het organiseren van Continuous Delivery events en DevOpsdays ING. Mensen bij elkaar brengen en de collectieve denkkracht het werk laten doen.

In 2016 ging Mark voor zichzelf starten en ik NEEEDLE ontstaan. Meerdere opdrachtgevers hebben ervoor gezorgd dat hij veel ervaring heeft opgedaan. Bij de NS en UWV heeft Mark de rol van agile coach gehad. Samen met het management en de teams stappen maken naar een wendbare organisatie.Bij DELA heeft Mark zich ingezet om de DevOps transitie vorm te geven.

De rol van coach is altijd hand in hand gegaan met het geven van trainingen op gebied van agile frameworks en practices.

Voor Mark is het belangrijk dat mensen zichzelf ontwikkelen en ontdekken. Iedereen heeft talent.

Zijn werk is ook zijn hobby. Andere zaken waar Mark blij van wordt zijn; zijn gezin, het geven van voetbaltraining, sporten, vrienden en reizen.